قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۱/۳۱ - ۱۹:۲۵
عصر امروز اتفاق افتاد؛

وعده برای حل مشکلات مالی باشگاه استقلال

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال با حضور اعضای هیات مدیره این باشگاه برگزار شد.

وعده برای حل مشکلات مالی باشگاه استقلال
به گزارش سراج24،  اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال، پس از مدتها و برای حمایت از کادرفنی و بازیکنان در تمرین آماده‌سازی این تیم تهرانی حضور پیدا کردند که شاید این مساله، به اتفاقاتی که در روزهای گذشته برای این تیم افتاده، مربوط باشد.

مقداد نجف‌نژاد، بهرام افشارزاده، رضا صادقی‌پور، علی نظری‌جویباری اولین کسانی بودند که در کمپ حضور پیدا کردند اما قبل از ورود کمپ، تعدادی از هواداران مقابل در ورودی، جلوی آنها را گرفته و از مدیرعامل باشگاه و اعضای هیات مدیره خواستند که از تیم در ۴ هفته پایانی حمایت کرده و اجازه ندهند حاشیه‌های مانع از نتیجه‌گیری استقلال شود.

اعضای هیات مدیره به هنگام ورود به زمین محل تمرین، با اعضای کادر فنی خوش و بش کرده و در کنار زمین نشسته و به تماشای تمرین پرداختند. در این بین امیر قلعه‌نویی از اعضای هیات مدیره دعوت کرد تا به کنار بازیکنان آمده و دقایقی برای آنان صحبت کند.

شاهرخ بیانی، محمود فکری، ایمان عالمی هم به سمت اعضای هیات مدیره رفته و با آنان خوش و بش کردند. آنها به افشارزاده گفتند دوست داریم شما همیشه در تمرین باشید و به تیم کمک کنید.

تنها خواسته بازیکنان هم به هنگام دیدن اعضای هیات مدیره، دریافت مطالبات مالی بود که مدیران باشگاه به آنها قول دادند این کار را حتما انجام داده و مطالباتشان را هر چه زودتر پرداخت کنند.

منبع:مهر

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••